Digitalització i Accés Obert

Digitalització i Accés Obert

Horaris

HorarisNormal: de dilluns a divendres de 8 a 15 h
Vacances de Nadal i Pasqua: tancat 
Mesos de juliol i agost, i de dia 1 a 15 de setembre: de 8 a 14 h

Situació

Icona del plànol d'ubicació del servei Primer pis de l'edifici Ramon Llull .
Plànol d'ubicació dins del campus

Descripció

Aquesta unitat du a terme projectes de digitalització, preservació digital a llarg termini i difusió en accés obert a la Biblioteca Digital de les Illes Balears, i també a altres portals d'accés obert de reconegut prestigi nacional i internacional, de:
 

  • La producció científica i cultural de la Universitat de les Illes Balears i d'institucions de reconegut prestigi de les Illes Balears.
  • Patrimoni històric bibliogràfic i documental produït a les Illes Balears o ubicat a les biblioteques i arxius de les Illes Balears.

També dona suport a l'Oficina Universitària de Persones amb Necessitats Especials, digitalitzant i adaptant material d'estudi per al seu ús per a estudiants amb necessitats especials. Més informació d'aquesta tasca i llistat de documents digitalitzats.

 

Finalment, dona suport al Servei de Biblioteca i Documentació per tal de complir amb l'Acord Normatiu del dia 17 de desembre de 2014 pel qual s'aprova la política institucional de la Universitat de les Illes Balears per fomentar l'accés obert a la producció científica a través del Repositori Institucional de la UIB.

Contactar